Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Cristina Stoica
Redactor-șef

Salut! Sunt Cristina, un suflet în căutare de frumusețe și înțelepciune în cuvinte. Pe acest blog, călătoresc prin lumi imaginare și reale, însoțită de scrisul meu. Îmi place să dezvălui povești captivante și să explorez subiecte care mă fascinează. Scrisul este un refugiu pentru mine, un mijloc de a-mi exprima gândurile și sentimentele. Îmi propun să inspir și să conectez cu cititorii, lăsându-ne purtați de povestiri în locuri magice. Vă invit să fiți parte din această aventură literară și să călătorim împreună pe tărâmuri nesfârșite de cuvinte. Vă mulțumesc că îmi oferiți șansa să vă împărtășesc pasiunea mea pentru scris!

Radu Vasile
Redactor-șef

Salutare! Sunt Radu, un visător în lumea scrisului. Îmi place să mă joc cu cuvintele și să creez imagini poetice ce încântă sufletul cititorilor. Încerc mereu să aduc un strop de magie și să adorm spiritele în fiecare poveste pe care o dezvălui. Haideți să explorăm împreună lumi noi și să călătorim cu imaginația!

Vasile Dobre
Redactor-șef

Bună! Sunt Vasile, pasionat de arta cuvintelor. Îmi place să aduc o notă de rafinament și profunzime în fiecare articol pe care îl scriu. Cuvintele mele își găsesc drumul din sufletul meu către mintea voastră, încercând să vă inspire și să vă facă să reflectați. Haideți să călătorim împreună prin universul ideilor și să descoperim noi orizonturi literare!

Ion Petre
Editor

Salut, sunt Ion, un pasionat al aventurii literare. Cuvintele sunt arma mea pentru a deschide porți către noi tărâmuri fascinante. Îmi place să cercetez și să dezvălui povești uimitoare, încercând mereu să vă captivez atenția și să vă trezesc curiozitatea. Haideți să pornim împreună în căutarea unor experiențe literare remarcabile!