Hotel Callatis Mangalia – Un Paradis Litoral de Neuitat

Bine ați venit la Hotel Callatis Mangalia – o destinație fermecătoare situată pe malul Mării Negre! Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neuitat pe litoralul românesc, atunci ați găsit locul potrivit. Hotel Callatis vă …

Hotel Callatis Mangalia - Un Paradis Litoral de Neuitat

Bine ați venit la Hotel Callatis Mangalia – o destinație fermecătoare situată pe malul Mării Negre! Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neuitat pe litoralul românesc, atunci ați găsit locul potrivit. Hotel Callatis vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o ședere de vis într-un cadru pitoresc și confortabil.

Localizare și Accesibilitate

Hotel Callatis este situat în stațiunea Mangalia, una dintre cele mai frumoase și mai vechi stațiuni de pe litoralul românesc. Cu o locație privilegiată, hotelul este aproape de plajă, oferindu-vă acces ușor la nisipul fin și marea cristalină.

Pentru că ne dorim ca experiența dumneavoastră să fie una plăcută și fără griji, vă punem la dispoziție informații despre modul de acces la hotel:

 • Acces rutier: Hotel Callatis este ușor de găsit, indiferent de direcția din care veniți. Aveți la dispoziție drumuri bune și semnalizare adecvată.
 • Acces cu trenul: Stația de tren Mangalia se află la o distanță scurtă de hotel, iar conexiunile feroviare sunt excelente.
 • Acces cu avionul: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la aproximativ 50 de kilometri de Mangalia.

Confort și Cazare

La Hotel Callatis, confortul dumneavoastră este prioritatea noastră. Fiecare cameră este amenajată cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă oferi o atmosferă plăcută și relaxantă. Indiferent că sunteți în călătorie de afaceri sau în vacanță cu familia, vă veți simți ca acasă la noi.

Oferim diverse tipuri de cazare, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

 • Camere Standard: Spații primitoare și bine utilate, ideale pentru o ședere confortabilă.
 • Camere Superior: Spații mai generoase și dotări suplimentare pentru un plus de confort.
 • Suite: Lux și eleganță, aceste camere sunt perfecte pentru o experiență deosebită.

Gastronomie și Servicii

Restaurantul nostru vă așteaptă cu o selecție diversificată de preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile. Bucătăria noastră combină rețete tradiționale cu influențe internaționale, pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat.

Pe lângă cazare și gastronomie de calitate, Hotel Callatis vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii, precum:

 • Spa & Wellness: Oferim servicii de relaxare și înfrumusețare pentru a vă răsfăța și a vă reîncărca bateriile.
 • Piscină: În zilele călduroase, vă puteți răcori în piscina noastră amenajată special pentru oaspeții hotelului.
 • Sali de Conferințe: Pentru că ne dorim să fim gazda evenimentelor dumneavoastră de afaceri, punem la dispoziție săli moderne și dotate corespunzător.
 • Acces la Plajă: Hotel Callatis se află la doar câțiva pași de plajă, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de apă și soare în orice moment.

Explorați Mangalia și Împrejurimile

Pe lângă relaxarea la plajă și facilitățile oferite de hotel, vă recomandăm să explorați frumusețea stațiunii Mangalia și a împrejurimilor sale. Aici veți găsi:

 • Cetatea Callatis: Un sit arheologic impresionant, care vă va purta în trecutul istoric al zonei.
 • Portul Turistic: O plimbare la apus în portul Mangalia vă va încânta cu priveliști deosebite.
 • Delta Dunării: Aflată la o distanță rezonabilă, puteți organiza o excursie de o zi în paradisul natural al Deltei.

Față de Față cu Ospitalitatea la Hotel Callatis

La Hotel Callatis, suntem mândri să fim gazdele dumneavoastră și să vă oferim o experiență memorabilă pe litoralul românesc. Echipa noastră dedicată va face tot posibilul să vă întâmpine cu ospitalitate și profesionalism.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Hotel Callatis Mangalia – un loc în care veți trăi momente de neuitat în mijlocul frumuseții litoralului românesc.

Întrebări Frecvente

1. Care sunt orele de check-in și check-out la Hotel Callatis Mangalia?

Ora de check-in la Hotel Callatis este după ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.

2. Hotel Callatis oferă servicii de parcare pentru oaspeți?

Da, hotelul dispune de locuri de parcare pentru oaspeții săi, asigurându-vă astfel o ședere fără griji.

3. Hotel Callatis acceptă animale de companie?

Da, hotelul permite accesul cu animale de companie, însă este necesar să ne anunțați în prealabil pentru a putea asigura condiții corespunzătoare.

4. Hotel Callatis oferă servicii de transfer de la/la aeroport?

Da, putem asigura servicii de transfer la/la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii suplimentare și programare.

5. Hotel Callatis organizează evenimente private sau corporative?

Da, hotelul pune la dispoziție săli de conferințe și facilități pentru organizarea de evenimente private sau corporative. Contactați-ne pentru detalii și oferte personalizate.

Ne vedem curând la Hotel Callatis Mangalia!

Vezi și:

Lasă un comentariu